[NEW] (Mannequin)


N jalan cerita novel "ini tidak sukar untuk difahami Tetapi agak kecewa kerana novel ini sangat banyak "tidak sukar untuk difahami Tetapi agak kecewa kerana novel ini sangat banyak dan kadang kadang ayatnya tergantung tak cukup sifat ayatnya Namun saya tetap meminati Penulis ini Rubbish Sebuah novel yang patut dimiliki Saya amat suka dengan jalan ceritanya Plot ok Boleh dikatakan setiap bab pasti ada unsur seram suspens dan meremang saja bila baca Kisah ini bukan kisah seram kosong tetapi membawa mesej dan moral yang cukup tinggi kepada kita Saya tak rugi memilikinya Serius Saya terhibur sanga. Ktor Izwan yang pada mulanya tidak mempercayai kes yang disiasat itu berkaitan manusia yang bersekutu dengan iblis Kisah Zaitun mempunyai Kaitan Rapat Dengan Keluarga Adam Kisah Lama rapat dengan keluarga Adam Kisah lama kembali Wanita misteri tuan Empunya Butik Turut Berkaitan Rapa. butik turut berkaitan rapa. Aya jatuh hati pada watak Adam Karya Manneuin ini sangat menakjubkan Aku harap novel ini akan diadaptasi menjadi ilem ataupun drama Kalau novel Manneuin ni diangkat menjadi drama ataupun ilem memang boleh masuk pasaran antarabangsa So "overall memang seronok baca novel begini Aku baca novel ni dalam versi eBook di Korang pun jangan "memang seronok baca novel begini Aku baca novel ni dalam versi eBook di Korang pun jangan peluang untuk join sama baca eBook dia terbaik novel nisetiap plot penuh suspenseram dan penuh misterimy av novel 12 Horrible Karya kali ini kurang umphh berbanding novel arin da. Ilem itu melakukan sedikit kajian pada watak yang dipegangnya ituSeorang kru dirasuk dan seorang kru mati dengan misteri Melissa pula hilang tanpa jejak Adam saudara tiri Melissa untuk menyiasat KEHILANGAN MELISSA DIA DIBANTU OLEH BELLA DAN INSPE. Melissa Dia dibantu oleh Bella dan juga Inspe. Follow cerita Manneuin ni dari Ilham Karangkraf lagi #bila writter kata cerita ni akan dinovelkan memang #writter kata cerita ni akan dinovelkan memang teruja sangat sebab nak tahu apa jadi pada ZaitonPada saya "novel ni best cuma kena baca betul betul sebab ada parts yang agak mengelirukan sikit Tapi "ni best cuma kena baca betul betul sebab ada parts yang agak mengelirukan sikit Tapi sangat suka plot twist dia Memang tak terfikir dan diluar jangkaan Best Berlainan dengan novel Melayu lain Kebiasaannya baca mukasurat pertama dah boleh teka jalan cerita dan pengakhirannya Yang ni lain dah start baca tak boleh berhenti TerbaikCerita Ini Buat Zaitun buat Zaitun berhati iblis menghasilkan manneuin bernyawa untuk kepentingan diri dan juga sebagai koleksi peribadinya Kisahnya menjadi tarikan sebuah syarikat produser yang ingin menghasilkan sebuah ilem seram berdasarkan kisah benar Melissa teraju utama Mannequin